fbpx

Responsive website

Een responsive website laten maken? Wij starten altijd met het doel van de website en bouwen daar de hele website omheen. Wij werken altijd tegen vaste scherpe tarieven. Contacteer ons voor een offerte.

U heeft bij ons keuze uit een wordpress website of een custom website. De keuze is aan u. Al onze websites zijn direct seo proof, technische goed opgebouwd, onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Ook zetten we de hosting altijd direct op jouw naam zodat je altijd 100% controle hebt over je eigen website. Wij rekenen dan ook géén maandelijkse “onderhoudsfee”. Voor alle service en aanpassingen kun je uiteraard altijd bij ons terecht.

Onlinerz

Website laten maken

Snel een nieuwe website nodig of je huidige website laten verbeteren met oog voor design én conversie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Kies voor onze een moderne WordPress website of een premium website helemaal custom in een custom design.

Wat wij heel normaal vinden

  • Snelle laadtijd
  • Goed design
  • Conversiegericht
  • Binnen 2 weken jouw website live
website laten maken

Altijd eerlijk advies

98% klantbehoud na 10 jaar

Google Ads Partner

Kosten efficiente marketing

Onze diensten

Een winnende website

Bij elke website die wij bouwen of verbeteren starten we altijd met de vraag wat is het doel van de website. Wil je leads genereren, verkopen realiseren, informeren of jezelf op een bepaalde wijze positioneren. Hoe simpel het ook klinkt, vaak wordt het doel gaande het proces uit het oog verloren en dat is zonde.

Een winnende website ademt in alles het doel waarvoor de website dient. Dit zorgt voor een hoog conversiepercentage en succes. Wij kijken altijd naar 3 factoren voor een winnende website; de positionering ten opzicht van je brand en de concurrentie, hoe goed je website klanten trechtert naar het doel van de website en of de landingspagina’s aansluiten bij de customer journey van de klant.

wordpress website running it imac

Website tarieven

Hier vindt je een indicatie van onze tarieven. Wij bouwen niet zomaar een website maar denken altijd na over de juiste strategie zodat jouw website of webshop maximaal rendeert.

Wij werken met 3 soorten concepten. Essential, premium en custom website design Bij de essential website bouwt de front-end developer direct de website op basis van de huidige huisstijl. Bij Premium websites wordt er gebruik van gemaakt van meer premium ontwerpen. Bij de custom website wordt er eerst door een brand designer de huisstijl ontworpen of verbeterd en worden er custom designs ontworpen met unieke stijl elementen die de website een echt premium gevoel geven.

 

Essential

Standaard designs

Inclusief

  SEO proof
  Conversiegericht
  WordPress
  Lifetime thema licentie
  Volledig in huisstijl
  Website in 2 weken live
  Snelle laadtijd
  Beveiliging

Design

  Standaard design layouts
  Hergebruik huisstijl

1250,-   Vanaf

Premium

Premium design

Inclusief

  SEO proof
  Conversiegericht
  WordPress
  Lifetime thema licentie
  Volledig in huisstijl
  Website in 2 weken live
  Snelle laadtijd
  Beveiliging

Design

  Premium ontwerp
  Front end designer
  Design elementen

2500,-   Vanaf

Custom

Custom design

Inclusief

  SEO proof
  Conversiegericht
  WordPress of elementor
  Thema licentie
  Volledig in (verbeterde) huisstijl
  Website in 4 weken live
  Snelle laadtijd
  Beveiliging

Design

  Custom premium design
  Complexe designs mogelijk
  Ervaren brand designer
  Huisstijl gids
  Design elementen

4500,-   Vanaf

Vraag je gratis powerhour aan!

WordPress websites

Ons werk

Website Running IT

Running IT is een hard groeiend IT bedrijf. De organisatie groeit, en er was een behoefte om een nieuwe huisstijl, logo en website te creëren. Wij mochten de huisstijl en de website maken voor Running IT.

De website is gemaakt in wordpress met een zeer snel en flexibel thema. Ook hebben we de fotografie geregeld waardoor de website een persoonlijke touch krijgt en dit helemaal in het design past.

wordpress website running it imac
mobile first responsive website running it website laten maken
website running it website laten maken

Met ons sta je sterk

Jouw succes is ons succes

Wij werken met onze klanten altijd samen aan 3 belangrijke factoren die niet zonder elkaar kunnen. We zetten dus niet zomaar een Google Ads of SEO campagne op want alleen dat is niet goed genoeg. We denken met je mee en komen samen tot de beste marketingstrategie.

1. Goede vindbaarheid

Als niemand je kan vinden, dan kun je nog zo een goede concurrentie positie en website hebben maar dan zul je weinig leads, sales, bestellingen of conversies binnen krijgen.

2. Een goede website

Als je goed vindbaar bent en je hebt een goede concurrentiepositie dan ben je al een heel eind. Maar wanneer je website niet goed (genoeg) converteert heb je geen winnende marketing strategie. Dit kan komen doordat je website technisch niet goed in elkaar zit of omdat de sterke punten van jouw bedrijf niet goed genoeg uit de verf komen. Wij zorgen niet alleen dat je website een conversiekanon wordt maar ook dat de juiste content aansluit bij de customer journey van de klant.

3. De juiste positionering

Laten we eerlijk wezen, ook al sta je bovenaan in Google en heb je een goede website. Als degene onder jou een veel sterker aanbod of positionering heeft dan zul je klanten mis lopen. Zeker bij producten of diensten van grotere waarde zal men altijd meerdere zoekresultaten aanklikken om te vergelijken. De juiste positionering maakt verkopen makkelijker.

beste online marketing bureau

Vraag een gratis powerhour aan!

Jouw doelen

Wat is jouw doel?

recruitment marketing

Recruitment

Wij zorgen binnen no-time voor nieuwe collega’s met de brede mogelijkheden van onze recruitment campagnes.

leads genereren

Leads

Meer kwalitatieve contactaanvragen of inschrijvingen? Onze leadcampagnes zorgen voor een goed gevulde leadfunnel.

meer sales genereren

Sales

Wil je meer aankopen, reserveringen of conversies genereren? Kies dan voor onze succesvolle salescampagnes.

branding bureau

Branding

Wij zorgen binnen no-time voor nieuwe collega’s met de brede mogelijkheden van onze recruitment campagnes.

ecommerce marketing

E-commerce

E-commerce shop starten of verbeteren? Wij zetten effectieve campagnes op en bouwen je webshop.

Kennismaken met jouw nieuwe partner in online?

Laat je verassen in een gratis powerhour.

"Slimme en effectieve marketing"

Al méér dan 8jaar verzorgt Tom onze online marketing. En we zijn al 7 jaar genomineerd voor de FD Gazellen. Onlinerz heeft een Pro actieve houding en bedenkt en creeert voor ons slimme campagnes, websites en een slimme strategie.

Waldy Pollack, FinaForte

Gratis adviesgesprek of een vraag?

Ik wil meer informatie over:

Ons werk

Projecten waar wij trots op zijn

website finaforte
FinaForte

SEA / SEO / CRO / Website

Voor FinaForte verzorgen we al 7 jaar de marketing. Onlangs hebben we de gehele huisstijl vernieuwd. Elk jaar weten we meer aanvragen te genereren en FinaForte is dan ook al 8 jaar op rij FD Gazelle! Wij zijn trots dat wij hier en bijdrage in mogen hebben.

inter immo website verhuurmakelaar utrecht
Inter Immo

SEA / SEO / CRO / Website

Inter Immo kwam bij ons met de wens om meer aanvragen te krijgen van particulieren en beleggers die hun woning willen verhuren. Vanuit daar hebben we een aantal websites ontworpen helemaal gericht op conversie. En met succes!

detailm website
Detailm

SEA / SEO / CRO / Website

Detailm levert al jaren diensten op het hoogste niveau diensten op het gebied van car detailing, ppf en coatings. Wij hebben de website en branding op hetzelfde niveau gebracht. Daarnaast hebben we een winnende Google Ads campagne opgezet.

Daag ons uit!

Als ondernemer wil je direct weten of wij de partij zijn die jou verder kan helpen. Wij geven daarom een gratis powerhour waarin jij je uitdaging verteld en wij direct met mogelijke oplossingen en ideeën komen.

Wij zijn niet bang om veel prijs te geven. Immers wie goed doet goed ontmoet. Wij zijn altijd 100% eerlijk over te verwachten resultaten.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je verassen in een gratis powerhour. Vul het formulier in en wij bellen je terug voor een afspraak of bel ons direct zelf.

Liever direct belllen?

Vraag je gratis powerhour aan!

Ontdek wat er echt mogelijk is

60 min sessie met een expert

Gratis SEA, SEO of CRO scan